Přehled všech předností produktu - Vakuovací zásuvky

Highlights

Vakuování 

Delší trvanlivost a perfektní připrava 

Ideální podmínky: vakuujte potraviny pro předzásobení, porcování, marinování a opětovné uzavření. 

Více o tématu „Vakuování “

    Příprava metodou sous-vide 

    Optimálně připraveno

    Perfektní pro přípravu metodou sous-vide: chuť a živiny vakuovaných potravin zůstávají zachovány. 

    Zobrazit všechny produkty s touto funkcíVíce o tématu „Příprava metodou sous-vide “

    Ovládání SensorTouch 

    Intuitivní a redukováno 

    Elegantní a snadná údržba: pomocí kompaktního dotykového panelu ovládáte komfortně s nejmodernější technikou. 

    Více o tématu „Ovládání SensorTouch “

    Push2Open

    Stačí jediný dotyk 

    Otevírání obratem ruky: stačí lehké stisknutí na zásuvce.

    Více o tématu „Push2Open“

    Velká užitná plocha 

    Dostatek místa pro každou velikost 

    Vhodné pro malé i větší množství: užitná plocha se hodí pro vakuovací sáčky až do max. 250 x 350 mm. 

    Více o tématu „Velká užitná plocha “

    Tři stupně vakuování 

    Vhodné pro každé použití 

    Individuální nastavení: při vakuování můžete vybírat ze tří stupňů – vhodně pro každý druh potravin.

    Více o tématu „Tři stupně vakuování “

    Bezpečnost

    Vakuovací sáčky na potraviny

    Speciálně pro potraviny 

    Bezpečně zabaleno: vakuovací sáčky Miele jsou odolné proti teplotám, nepropustí vzduch a jsou chuťově neutrální. 

    Více o tématu „Vakuovací sáčky na potraviny“

    Komfort při obsluze

    Příprava metodou sous-vide 

    Optimálně připraveno

    Perfektní pro přípravu metodou sous-vide: chuť a živiny vakuovaných potravin zůstávají zachovány. 

    Zobrazit všechny produkty s touto funkcíVíce o tématu „Příprava metodou sous-vide “

    Ovládání SensorTouch 

    Intuitivní a redukováno 

    Elegantní a snadná údržba: pomocí kompaktního dotykového panelu ovládáte komfortně s nejmodernější technikou. 

    Více o tématu „Ovládání SensorTouch “

    Push2Open

    Stačí jediný dotyk 

    Otevírání obratem ruky: stačí lehké stisknutí na zásuvce.

    Více o tématu „Push2Open“

    Variabilní doba svařování 

    Individuálně svařeno 

    Perfektní pro každou tloušťku sáčku: podle materiálu můžete vybrat ze tří různých stupňů svařování. 

    Více o tématu „Variabilní doba svařování “

    Velká rozmanitost využití 

    Rozmanité možnosti 

    S naší vakuovací zásuvkou můžete potraviny porcovat, předzásobit se jimi a využít mnoho dalších možností. 

    Více o tématu „Velká rozmanitost využití “

    Výsuvné pojezdy 

    Praktické a ergonomické 

    Splní všechna Vaše přání: náš nahřívač Gourmet Vám nabízí velmi rozmanité možnosti využití. 

    Více o tématu „Výsuvné pojezdy “

    Opětovně použitelné vakuovací nádoby 

    Dlouhá doba používání 

    Odolná alternativa: na rozdíl od vakuovacích sáčků lze vakuovací nádoby využívat opakovaně. 

    Více o tématu „Opětovně použitelné vakuovací nádoby “

    Velká užitná plocha 

    Dostatek místa pro každou velikost 

    Vhodné pro malé i větší množství: užitná plocha se hodí pro vakuovací sáčky až do max. 250 x 350 mm. 

    Více o tématu „Velká užitná plocha “

    Požitek

    Vakuování 

    Delší trvanlivost a perfektní připrava 

    Ideální podmínky: vakuujte potraviny pro předzásobení, porcování, marinování a opětovné uzavření. 

    Více o tématu „Vakuování “

    Tři stupně vakuování 

    Vhodné pro každé použití 

    Individuální nastavení: při vakuování můžete vybírat ze tří stupňů – vhodně pro každý druh potravin.

    Více o tématu „Tři stupně vakuování “

    Různé způsoby využití

    Delší trvanlivost 

    Delší trvanlivost 

    Perfektní uskladnění: pokud zavakuujete potraviny, zůstanou výrazně déle trvanlivé a čerstvé. 

    Více o tématu „Delší trvanlivost “

    Marinování 

    Maximální chuť 

    Zvýrazněte chuť Vašich potravin vakuováním s marinádami a bylinkami.

    Více o tématu „Marinování “

    Porcování 

    Správná množství 

    Ať už více nebo méně – naporcujte si libovolná množství potravin do zásoby nebo přípravu metodou sous-vide. 

    Více o tématu „Porcování “

    Vakuování v nádobě 

    Vždy šetrně 

    Trvanlivé v nádobě: choulostivé potraviny jako ovoce a bylinky se nepoškodí. 

    Více o tématu „Vakuování v nádobě “

    Opětovné uzavření 

    Čerstvé – i při druhém otevření 

    Pro delší požitek: uzavřete načaté obaly jemně a bezpečně.

    Více o tématu „Opětovné uzavření “

    Uzavření sklenic 

    Pevně uzavřené 

    Bezpečně a čerstvě uchováno: pesto, dětská výživa a mnoho dalších potravin můžete vakuovat ve sklenici.

    Více o tématu „Uzavření sklenic “

    Vakuování tekutin 

    Bezpečně uložené

    Šetřící místo a bezpečně zabalené: v plastovém sáčku můžete bezproblémově vakuovat také tekutiny.

    Více o tématu „Vakuování tekutin “
    Charakteristika výbavy v závislosti na modelu

    Co byste měli vědět o Vakuovací zásuvky

    Všestranná vakuovací zásuvka

    Zachování dobré chuti

    Nová vakuovací zásuvka Miele vám nabízí mnoho možností využití: zachováte kvalitu svých jídel, zvýšíte jejich trvanlivost a připravíte je pro vaření metodou sous-vide. A to snadno a čistě pouhým zabalením do fólie, odsátím vzduchu a následným vzduchotěsným uzavřením. Tak můžete například snadno vakuovat a zamrazit zbylé potraviny – živiny, chuť a vitamíny zůstanou mnohem déle zachovány než při běžném zmražení. Kromě toho ušetříte spoustu místa v mrazničce. Také tekutiny, jako například polévky, se dají bezproblémově zavakuovat. Kromě toho tak potraviny optimálně připravíte pro metodu vaření sous-vide. Porcování, uskladnění a příprava pro vaření s potěšením – to vše pouze s jedním přístrojem.

    Více o tématu „Všestranná vakuovací zásuvka“
    Sous-vide – jemná příprava ve vakuu

    Jemná příprava pro maximální požitek

    „Sous-vide“ pochází z francouzštiny a znamená přípravu „ve vakuu“. Touto metodou připravujete pokrmy ve vakuovacím sáčku v parní troubě při konstantně nízkých teplotách. Sous-vide doporučujeme především k přípravě masa, ryb, zeleniny a ovoce, protože díky nízké teplotě ohřevu zůstanou zachovány důležité živiny, chutě a vůně. Příprava touto šetrnou metodou však vzhledem k nízkým teplotám trvá déle než u běžné přípravy v páře.

    Více o tématu „Sous-vide – jemná příprava ve vakuu“

    Příslušenství a čisticí prostředky

    Originální příslušenství Přehled příslušenství